Winkels

Atariya

Japanse toko: eetruimte voor onigiri, bento en delicatessen

Naam Japanese Delicatessen Atariya
Adres Kastelenstraat 262-264, 1082 EJ Amsterdam
Openingstijden Ma: 12:00 – 20:00
Di – Za: 10:00 – 20:00
Zo: 12:00 – 18:00
Tel +31(0)20-6464587
Website facebook.com/atariyafoods

 

buitenkant

Voorheen bekend als de in 1987 geopende Japanse Winkel DANK, levert Japanse Delicatessen Atariya vanaf deze locatie al meer dan 30 jaar Japanse producten aan de inwoners van Buitenveld, Amstelveen.

logo

In 2017 heeft Atariya Foods B.V., een importeur en distributeur van Japans eten en ingrediënten die levert aan honderden restaurants en winkels in Nederland, de winkel overgenomen. Na overname hebben renovatie en uitbreiding de winkel een nieuwe uitstraling gegeven.

interieur

Atariya heeft een groot assortiment aan eten en huishoudelijke producten uit Japan. De opties, van instant ramen noedelsoep tot diepvriesproducten, geven je de mogelijkheid om de Japanse lifestyle te beleven aan je eigen keukentafel.

plank

noedel

“Zoals je kan zien zijn we trots op onze uitgebreide selectie van rijst en sojasaus,” verteld de heer Go Hashimoto, directeur van zowel de groothandel als winkel.

rijst

sojasaus

“We proberen constant nieuwe producten toe te voegen. Onlangs zijn we bijvoorbeeld begonnen met de verkoop van Japanse rijstkokers waarmee je onze Japanse rijst perfect kan bereiden. Daarnaast hebben we ook tijdelijke acties met specifieke items dus houd onze Facebook pagina in de gaten en blijf op de hoogte.”

bento

don

deli

Met trots zegt hij: “Delicatessen zijn onze andere specialiteit. Korokke (Japanse kroket), yakitori (kipspiesjes), bento (traditioneel Japanse lunchpakket met rijst), Gyūdon (rijstkom met rundvlees), onigiri (rijstballen) met zalm en zeewier. Alles wordt vers en met de hand bereid door ons Japanse keukenpersoneel in onze eigen keuken achter de toonbank.”

dining

“Je kan je aankopen direct proeven in de naastgelegen ruimte met heet water en magnetron. Daar vind je ook Japan-gerelateerde flyers en brochures. Kom lang en probeer het!”

Winkels

Alle Winkels
Restaurants
Winkels
Interviews